VD&K: UW SPECIALIST IN ALGEMENE DAKWERKEN

Het timmerwerk van uw dak is van cruciaal belang voor een goede opbouw. Zonder degelijke basis, geen goed dak. Voor uw dakconstructie zijn er verschillende opties:

Spantendak: bestaat uit dakspanten, houten balken die verticaal lopen van de onderste dakrand tot in de nok en tegen de dwarsbalk. Aan de buitenzijde van de spanten komt het onderdak, tussen de spanten wordt isolatie geplaatst.

Gordingendak: is opgebouwd uit horizontaal geplaatste balken die van spant tot spant lopen of van muur tot muur. Gordingen worden in de muur gemetseld. Voor de dakbedekking worden pannen of leien gebruikt.

Plat dak: is aan een opmars bezig. Dit dak past perfect bij moderne architectuur en de verbetering van de waterdichtingsmaterialen maakt dit een aantrekkelijke optie. Roofingwerken is tevens de specialiteit van Dakwerken VD&K.

DAKAFWERKING EN ONDERHOUD

Naast de constructie neemt VD&K de volledige afwerking en het onderhoud van uw dak voor zijn rekening. U kunt bij ons terecht voor allerlei dakbedekkingen (pannen, leien, roofing, kunststof, golfplaten, metalen platen, polyester dakplaten, ...), alle lood, zink- en koperwerken, kleine of grote herstellingen. Zelfs de bekleding en isolatie van uw gevel kent voor ons geen geheimen. Ook voor de renovatie van uw schoorsteen of het plaatsen van dakvensters zijn wij de aangewezen persoon.

LOOD-, ZINK- EN KOPERWERKEN

Na een bezoek van Dakwerken VD&K is uw dak weer als nieuw. René van der Kooij en zijn team garanderen u een waterdicht dak waar u nog jaren plezier aan zal beleven. Naast algemene dakwerken zijn wij gespecialiseerd in alle lood-, zink- en koperwerken. Dit kan gaan over het plaatsen van volledige goten tot het uitvoeren van een kleine herstelling.

ISOLEREN VAN DAKEN

Dakisolatie zorgt voor extra comfort in uw woning en/of bedrijfspand. Wilt u comfortabel wonen door altijd te kunnen genieten van een aangename temperatuur in huis, dan is uw dak isoleren een goed idee! Dakisolatie is natuurlijk heel verschillend naargelang het daktype (hellend dak, plat dak). De VD&K dakspecialisten uit Lommel geven graag advies op maat.

Een nieuwe regelgeving van de Vlaamse overheid rond de isolatie van daken doet zijn intrede: Isolatienorm 2020. De norm legt een R-waarde van uw isolatie op.  De norm van de dakisolatie ligt op een R-waarde van 0,75m²K/W. Omwille van deze nieuwe regelgeving is het belangrijk dat uw dakisolatie aan de opgelegde normen voldoet. Dakwerken VD&K zorgt daarvoor!

Ook bezorgt VD&K u alle nodige info voor de aanvraag van uw isolatiepremie.

Voor Na

Heeft u nog vragen? U wenst een gratis offerte? Wij helpen u graag verder!