VD&K: UW SPECIALIST IN ALGEMENE DAKWERKEN

Uw dak, het is vaak een hele investering. En of het nu gaat om renovatie of onderhoud, het blijft een zoektocht naar de juiste oplossing, ook op lange termijn. Dakwerken VD&K is dé specialist in algemene dakwerken in de regio Lommel, Mol en Kempen. Vakmanschap en ambacht staan centraal. Bij ons is uw dak in goede handen!

GEVELRENOVATIE

Naast het dak is de gevel het visitekaartje van uw woning. Een onverzorgde gevel geeft snel een verwaarloosde indruk en doet afbreuk aan de rest van het huis. Wind, regen en andere gure weersomstandigheden tasten de bekleding aan en kunnen op termijn vochtproblemen veroorzaken.

VD&K is, naast specialist in alle dakwerken, uw vakman bij uitstek voor het bekleden, reinigen, isoleren en onderhouden van uw gevel. Kortom, alles wat met gevelrenovatie te maken heeft. Vertrouw uw gevelrenovatie toe aan een professional.

PROFESSIONELE PLAATSING

De ene schoorsteen is de andere niet. Een schoorsteen die niet correct geplaatst is, kan op termijn voor problemen zoals verzakking en vocht zorgen. Het is daarom belangrijk dat dit door een vakman gebeurt. Bovendien heeft u met Dakwerken VD&K één enkel aanspreekpunt voor al uw dakwerken. Wij zorgen voor een perfect dak van A tot Z!

HERSTELLINGEN

Zowel voor kleine als grote herstellingen aan uw dak, schoorsteen, dakvensters, gevel, goten, ... komen we graag ter plaatse en bekijken we samen met u de mogelijkheden. We geven u professioneel advies en zorgen voor een snelle en correcte opvolging.

PREMIES

Hou er rekening mee dat het de moeite loont om te investeren in een dakrenovatie.
Je krijgt een deel terug van de investering, kan genieten van het lagere energiegebruik en creëert een meerwaarde bij de verkoop van je woning.
Informeer je zeker over de premies en subsidies die onze overheid aanbiedt voor dakrenovatie zoals de Vlaamse renovatiepremie, verbeteringspremie en isolatiepremie.

Extra informatie vanaf 2021:

  • Er is vanaf 1/1/2021 een verhoging van het premiebedrag voor dakisolatie bij verwijdering van asbesthoudende materialen tijdens de renovatiewerken.
    De basispremie van € 4,00/m² wordt in geval van asbestverwijdering een verhoogde premie van € 12,00/m².
  • Er is geen premie meer indien isolatie niet wordt aangebracht door aannemer.

Wij, Dakwerken VD&K, bezorgen je hiervoor alle nodige informatie en helpen je bij het aanvragen van de premie. Het vereiste aannemersattest wordt door ons bezorgd. Bij verdere vragen helpen wij je graag verder.

Wil u graag een vrijblijvende afspraak maken? Contacteer ons gerust, dan maken we er samen werk van.