VD&K: UW SPECIALIST IN ALGEMENE DAKWERKEN

DAKKAPEL, DAKOVERSTEEK, DAKVENSTER, ...

Als professioneel aannemer zijn we van vele markten thuis. Zo kunt u ons ook inschakelen voor de bekleding, renovatie, isolatie of reiniging van uw gevel. Daarnaast heeft de afwerking van uw dak voor ons geen geheimen:

  • plaatsen en bekleden van een dakkapel
  • plaatsen en bekleden van een dakoversteek
  • plaatsen van een dakterras
  • herstellen van uw schoorsteen
  • plaatsen of vervangen van Velux dakvensters

DAKKAPEL

Meer licht in de woning kan middels het plaatsen van dakvensters (bvb Velux dakramen), maar ook met een dakkapel. Een dakkapel creëert tevens extra leefruimte. Heeft u vragen over de vormen, afwerkingen en opties van dakkapellen? Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden inzake bouw of herstelling.

DAKOVERSTEEK

Een dakoversteek is een stuk dak dat uitsteekt over de buitengevel van een woning. Dakoversteken zijn décoratief èn functioneel! Zo bieden dakoversteken extra bescherming tegen weer en wind.

Een dakoversteek voorzien in de dakconstructie kan zowel voor moderne daken als klassiekere constructies, bij platte én hellende daken.

PLAATSEN VAN DAKVENSTERS

Dakwerken VD&K voert alle dakwerken uit van A tot Z. Van het opzetten van een dakconstructie tot het leggen van pannen en leien, het bekleden van een plat dak met roofing, alle lood-, zink- en koperwerken, ... En daar horen de schoorsteen en dakvensters natuurlijk ook bij.

Het plaatsen van Velux dakvensters, zonweringen en alle nodige toebehoren zit in ons aanbod. Velux dakvensters zijn gekend voor hun kwaliteit en duurzaamheid. Gemakkelijk geplaatst en eenvoudig in gebruik. Kwaliteit die jaren meegaat. Ons bedrijf plaatst aangepaste Velux dakvensters en integreert ze in uw woning. Zo krijgt u meer natuurlijk licht binnen en creërt u een open gevoel.

Heeft u nog vragen? U wenst een gratis offerte? Wij helpen u graag verder!